Maak kennis met onze VA’s met elk een eigen expertise!

Suzan Helmons, de oprichter van VA-inhuren. Een echte leeuwin en stopt pas als er geen gevaar (concurrentie) meer dreigt. Gespecialiseerd in langetermijn strategien op het gebied van online marketing.


Met haar vindingrijkheid en creativiteit weet ze elk onderwerp tot leven te brengen en elke tekst tot een meesterwerk te maken. Of het nu gaat om het vertellen van verhalen, het schrijven van blogs, of het opstellen van pakkende advertenties, Celine is the woman for the job.


Post de sterren van de hemel op elk social media platform. Onze social media manager is als een dirigent van een symfonie, waarbij elk bericht een noot is die samenkomt in een prachtige melodie van verbinding en engagement.


Eric Bankras vindt zijn rust en inspiratie op het platteland, maar werkt nog steeds graag in de grote steden. Zijn brede interesse in de mensheid en de wereld om hem heen prikkelen zijn enthousiasme voor veel verschillende onderwerpen.

Damien van den Berg: een gedreven webdesigner met een scherp oog voor detail en een passie voor perfectie. Zijn creaties gaan verder dan esthetiek; ze combineren functionaliteit, gebruikerservaring en cutting-edge design op meesterlijke wijze.

Ben jij een gedreven VA met een passie voor jou werk en wil jij je aansluiten bij onze VA familie?