Van 9 tot 5 aanwezig zijn op kantoor, een baas die continu in je nek hijgt en taken doen waar je geen energie van krijgt: daar heb jij geen zin meer in. Jij wil je eigen keuzes maken en voor jezelf werken, waar en wanneer je wil. Goed nieuws, je bent op de juiste website beland! Check onze virtual assistant vacatures en meld je aan.

(Meer) online geld verdienen?

Werken waar je wil, wanneer je wil én voor wie je wil? Dan wil jij een virtual assistant worden. Flexibiliteit, vrijheid, doen je wat je leuk vindt én geld verdienen: wat wil je nog meer? 

Meld je snel aan om binnenkort al aan de slag te kunnen.

Ja, ik meld me aan!

  Openstaande virtual assistant vacatures

  Kunnen wij je nu vertellen welke virtual assistant vacatures momenteel openstaan? Nee. Waarom niet? Wij werken niet met vaste vacatures, tenzij we écht dringend een specialiteit zoeken die we nog niet aan de werkgever of opdrachtgever kunnen aanbieden.

  Hier willen we eigenlijk dus mee zeggen dat er altijd een virtual assistant vacature beschikbaar is, wat je specialiteit ook is. Meld je vrijblijvend aan via de bovenstaand formulier en wij regelen werk voor je. Ready to work?

  • Diverse virtual assistant functies beschikbaar
  • Snelle communicatie via ticketsysteem
  • Werken waar je wil, wanneer je wil

  Wat biedt va-inhuren?

  In onze database hebben we werkgevers en opdrachtgevers die regelmatig op zoek zijn naar virtual assistants en zzp’ers om online werkzaamheden te verrichten. Hierdoor hebben wij een breed scala aan virtual assistant vacatures én blijven we daarnaast altijd op zoek naar nieuwe werkgevers en opdrachtgevers. Dit bieden we jou:

  • Vacatures voor diverse online functies, denk aan: marketing, communicatie, administratie, klantenservice, projectmanagement en meer.
  • Vrijheid! We nemen je niet in dienst, je werkt nog steeds als virtual assistant / zelfstandig ondernemer. Wij helpen je alleen een handje door werk aan te bieden.
  • Flexibiliteit: Werken vanuit Bali? Geen probleem. Werk waar je wil, wanneer je wil.
  • Ticketsysteem voor soepele communicatie met de werkgever of opdrachtgever.
  • Tussenpartij: jij communiceert alleen via het ticketsysteem, andere administratie nemen wij uit handen.

  Op dit moment kunnen we nog genoeg virtual assistant vacatures vervullen en is er meer kans op werk. Je kunt je te allen tijde aanmelden, maar eerder aanmelden = eerder werk.

  Wie zoeken wij?

  Mensen die twintig jaar werkervaring hebben! Nee, natuurlijk niet. Om je bij va-inhuren aan te sluiten en te reageren op virtual assistant vacatures maakt het niet uit hoe lang je ervaring hebt, als je maar affiniteit en enige ervaring hebt met online werken. We zoeken kandidaten voor virtual assistant vacatures die:

  • Net gestart zijn óf willen starten als virtual assistant (zzp’er)
  • Ervaren virtual assistants (zzp’ers)

  Bij va-inhuren is er altijd ruimte voor talent en ambitie. Werk jij graag remote in alle vrijheid en ben je op zoek naar (extra) werk? Dan zoeken we jou!

  Meer over…

  Waarom reageren op een virtual assistant vacature?

  • Geen gedoe, wij nemen de ‘minder leuke’ klussen uit handen. Denk aan het zoeken naar vacatures, het matchen met de werkgever, communicatie en administratie. Wij vinden dat wel leuk.
  • Geen lange sollicitatieprocedures en onmogelijke functie-eisen.
  • Je kunt direct aan het werk.
  • Veel werk: wij zijn continu op zoek naar nieuw werk. Fulltime aan de slag, parttime of gewoon een paar uurtjes in de maand? Jouw keuze, jouw vrijheid.
  • Soepel werken middels een ticketsysteem: heen en weer gemail met je werkgever, eindeloze (niet gefactureerde) belletjes en administratie, dit doen we via een slim systeem.
  • Groeien en ontwikkelen: va-inhuren is zowel voor de starter als de gevorderde virtual assistant dé plek om je (verder) te ontwikkelen.

  Genoeg redenen om je aan te sluiten en meer te weten te komen over alle virtual assistant vacatures, toch?

  Virtual assistant vacatures: het nieuwe werken

  Is (volledig) werken in loondienst niet helemaal jouw ding en ben je op zoek naar meer vrijheid? We geven je groot gelijk én je bent niet de enige. Sterker nog, de laatste jaren is het aantal zzp’ers en – daarmee ook virtual assistants – enorm toegenomen. De reden? Men heeft behoefte aan meer vrijheid.

  Hybride en remote werken zijn termen die niet meer weg te denken zijn uit de arbeidsmarkt en je ziet ze in menig vacaturetekst terugkomen – werkgevers vallen zelfs buiten de boot als dit helemaal niet mogelijk is. Uit onderzoek blijkt dat mensen steeds meer inzien dat er meer is dan alleen maar werken voor een loon waar je net mee rondkomt en misschien nog iets leuks van kan doen.

  Hier moeten we iets mee! Dachten we bij va-inhuren. In plaats van als werkgever te zeuren over die ‘moeilijke zzp’er’, willen wij juist de kansen en voordelen aan het licht brengen. Wij verbinden werkgevers met de juiste virtual assistant (zzp’er) en zo kan het werk gewoon uitgevoerd worden.

  Of je nu behoefte hebt aan volledig in vrijheid werken als virtual assistant (zzp’er) of als parttime virtual assistant wil werken: bij va-inhuren hebben we diverse virtual assistant vacatures die mogelijk bij jou passen.

  Meer informatie of vragen?

  Als je tot hier hebt gelezen: chapeau! We waarderen je interesse en willen graag kennismaken en je toevoegen aan onze database van beschikbare virtual assistants. Hoe meer virtual assistants zich aansluiten, hoe interessanter we zijn voor potentiële werkgevers.

  Vergeet het formulier hierboven niet in te vullen om je aanmelding compleet te maken, en deel onze virtual assistant vacatures vooral met andere zzp’ers in je omgeving. Dank daarvoor! Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk? Contacteer ons gerust.