Wat kost dat, zo’n virtueel assistent? Hieronder hebben we de virtueel assistent tarieven op een rijt gezet. Ja, gewoon de prijzen. Niets is namelijk zo onduidelijk als ‘vraag offerte op voor meer informatie’. We zijn graag transparant, dus ook over de investering. Zie hier: onze virtueel assistent tarieven en wat je ervan kunt verwachten.

Virtueel assistent tarieven & abonnementen

Lekker flexibel, maandelijks opzegbaar

We werken met drie verschillende abonnementen. Geen paniek, je zit nergens aan vast. Waar dat bij veel bedrijven niet zo is, zijn onze abonnementen wél maandelijks opzegbaar. Waarom? Omdat wij er zelf ook niet van houden om meteen ergens maanden – of jaren – aan vast te zitten, zonder dat we weten of we er wat aan hebben.

  • Wil je het eerst een maand proberen om te kijken of we wel presteren? Geen probleem.
  • Zo nu en dan even een maand pauzeren, omdat de prioriteiten even anders liggen? Kan!

Wanneer betaal je?

Je betaalt het bedrag maandelijks vooraf, en vervolgens laten wij zien dat we het meer dan waard zijn. Omdat we zo flexibel zijn met het maandelijks op- en afschalen van onze diensten, is de enige vereiste dat de betaling vooraf gebeurt. Verder geen geen gekke addertjes onder het gras, dit zijn onze virtueel assistent tarieven.

Abonnementen op maat? Kan ook!

Zijn jouw ambities en wensen net even anders dan de bovenstaande maandelijkse pakketten? Geen probleem, daar komen we wel uit. We maken graag een abonnement op maat, zodat jij je er goed bij voelt. We kunnen meer uren draaien, of juist minder. Nogmaals: we zijn erg flexibel.

Handig om te weten over onze virtueel assistent tarieven

  • Wij werken niet direct met een uurtarief, maar met een projectprijs (in ons geval een maandelijkse abonnementsprijs).
  • De virtual assistent tarieven zijn gebaseerd op het gemiddelde uurloon van een virtual assistent. Wij vinden het belangrijk dat de virtual assistent een eerlijk salaris ontvangt, daartegenover staat natuurlijk kwaliteit.
  • Wij matchen een virtual assistant uit onze database aan jouw bedrijf om de beste kwaliteit te waarborgen.
  • Wil je direct aan de slag? Dan maken we zo snel mogelijk een voorstel voor je op basis van het gekozen abonnement. Ook ontvang je bij de aanvraag meer informatie.

Waarom flexibele abonnementen?

We móésten hier wel over nadenken, want flexibel behoort tot één van onze belangrijkste kernwaarden. Flexibiliteit en vrijheid gaan hand in hand, en va-inhuren hecht veel waarde aan vrijheid. Vrijheid voor de virtuele assistenten om te werken wanneer ze willen, waar ze willen. Maar ook voor de werkgever: vrijheid om aan te nemen wie ze willen, wanneer ze willen. Flexibele abonnementen bieden de mogelijkheid om:

  • Laagdrempelig in de stappen en kennis te maken met de virtual assistant
  • De virtual assistent zichzelf eerst te laten bewijzen, voordat je ergens aan vast zit
  • Makkelijk en snel op- of af te schalen

Hopelijk ben je nu volledig op de hoogte van onze virtueel assistent tarieven. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.