Wij snappen dat:

  • Jij niet vast wil zitten aan een 6-maanden of zelfs 12-maanden contract;
  • Dat je óók niet meer wil betalen dan je eigenlijk nodig hebt;
  • Dat het de ene maand drukker is dan de andere maand.

Wat bieden we jou?

  • Een flexibel abonnement die past bij jou wensen en behoeften;
  • Jij bepaalt wat wij voor jou bedrijf doen;
  • Realtime volgen hoe de opdrachten en voor staan.

Niet overtuigd? Lees dan nog even verder 😉


Óók begrijpen wij bij VA inhuren dat in het bedrijfsleven geen dag, week of maand hetzelfde is. Daarom passen wij ons aan, aan jouw bedrijf en wat jij nodig hebt. Wij vinden een onderlinge goede werkrelatie erg belangrijk, ook daarom hanteren wij geen lange wurg-contracten. Wij willen dat jij blij bent met ons en wij willen ons werk leuk blijven vinden. Matchen we? Dan vinden wij dat geweldig! Matcht het minder? Dan helpen we je graag bij het zoeken naar de juiste dienstverlening. Bij ons staat klanttevredenheid evenals VA-tevredenheid erg hoog in het vaandel. Daarom dat wij deze keuze maken.

Bij VA-inhuren is het mogelijk om een maandelijks abonnement af te sluiten die maandelijks opzegbaar is. Wij willen niet dat jij als bedrijf aan lange contracten vast zit en wij willen niet voor bedrijven werken die eigenlijk liever niet met ons werken. Je kan bij ons maandelijks op- en afschalen.

Daarnaast weten we dat wij als bedrijf alleen kwaliteit aanbieden, hierdoor maken wij ons helemaal niet druk om lange contracten 😉 Blije klanten zijn blijvende klanten. Heb jij minder uren opgemaakt dan waar je voor betaald? Geen probleem, deze neem je eenvoudig mee naar de volgende maand.

Kosten virtual assistant bij VA-inhuren

Dus benieuwd naar de tarieven? Die vind je hieronder. Transparante prijzen, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan.Abonnementen op maat

Denk jij meer nodig te hebben dan ons grootste abonnement? Dan maken we graag een abonnement op maat, geheel vrijblijvend. Samen kijken we naar de mogelijkheden en wat jouw wensen zijn en hoe wij die vervullen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

P.S. Met onze strategieën werken we met op maat gemaakte tarieven. Het verschilt per branche en per grootte van een bedrijf wat hier de totale kosten van bedragen. Tevens kijken we naar de kennis van onze VA. Voor een senior assistant betaal je een hoger bedrag dan voor een junior. Wij vinden het belangrijk dat jij als klant een eerlijke prijs betaald maar ook dat onze VA’s betaald krijgen naar ervaring en kennis.