Wil jij als ZZP Virtual Assistant aan de slag gaan en jouw talenten laten schitteren? Bij VA Inhuren bieden we jou de perfecte kans om je aan te sluiten bij ons dynamische team van professionals. Ontdek hier hoe het werkt om als ZZP’er voor VA Inhuren te werken en deel uit te maken van onze missie om ondernemers en bedrijven te ondersteunen bij hun groei en succes.

Stap 1: Inschrijven

Je begint je reis als ZZP Virtual Assistant bij VA Inhuren door je in te schrijven via ons eenvoudige online inschrijfformulier. We vragen je om basisinformatie over jezelf, je ervaring, en je expertisegebieden in te vullen. Dit helpt ons om een beter beeld te krijgen van wie je bent en welke vaardigheden je kunt bieden.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Zodra we je inschrijving hebben ontvangen, plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we jouw expertise, ervaring en verwachtingen. We willen graag weten waar je goed in bent, wat je passies zijn, en hoe je wilt bijdragen aan ons team en onze klanten.

Stap 3: Evaluatie en matchmaking

Na het kennismakingsgesprek evalueren we of jouw vaardigheden en expertise aansluiten bij de behoeften van onze klanten en bij onze missie en visie als bedrijf. We streven naar een goede match tussen jou en de opdrachten die beschikbaar zijn, zodat je kunt werken aan projecten die passen bij jouw vaardigheden en interesses.

Stap 4: Aan de slag!

Als we een goede match hebben gevonden, ben je klaar om aan de slag te gaan als ZZP Virtual Assistant voor VA Inhuren! Je krijgt toegang tot ons platform en ontvangt opdrachten die aansluiten bij jouw expertisegebieden en beschikbaarheid. Je hebt de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, met de ondersteuning van ons team wanneer je het nodig hebt.

Waarom kiezen voor VA inhuren?

Bij VA Inhuren geloven we in het creëren van een ondersteunende en inclusieve omgeving voor al onze ZZP Virtual Assistants. Hier zijn een paar redenen waarom je zou moeten kiezen voor VA Inhuren:

  • Flexibiliteit: Als ZZP’er bepaal je zelf je eigen werkschema en tarieven.
  • Variatie: We bieden een breed scala aan opdrachten en projecten in verschillende vakgebieden.
  • Ondersteuning: Ons team staat altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen tijdens je reis als ZZP Virtual Assistant.

Doe mee aan onze missie!

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je carrière als ZZP Virtual Assistant? Schrijf je vandaag nog in bij VA Inhuren en maak deel uit van ons team van getalenteerde professionals die samenwerken aan het succes van onze klanten! Bekijk onze virtual assistent vacatures en ons team van virtual assistenten.

Veelgestelde vragen over zzp virtual assistant:

Hieronder geven we antwoord op de vragen die het meest aan ons gesteld worden.

Wat verdien je als zzp virtual assistant bij jullie?

Wat jij verdient bij ons ligt aan jouw expertise. We kijken naar de huidige markt, wat vraagt een concurrent en hoeveel vraag is er naar jouw expertise? Daarnaast kijken we naar jouw huidige werkervaring. Wij willen dat jij krijgt wat je verdient. Jij bent immers degene die het werkt levert en daar zijn wij super blij mee!

Hoeveel uur moet ik beschikbaar zijn als zzp virtual assistant?

Moeten, moet je helemaal niks 😉 Hoeveel uur jij werkt, bepaal jij helemaal zelf. Een virtual assistant heeft veel vrijheid bij ons. Natuurlijk moeten we ook kijken naar de wensen van de opdrachtgever. Het is goed om van te voren aan te geven hoeveel uur jij minimaal en maximaal beschikbaar bent. Wij vinden het belangrijk dat jij een goede werk/privé balans hebt.

Wat is de minimale opleiding voor zzp virtual assistant?

Natuurlijk kijken wij naar de genoten opleiding maar wat wij veel belangrijker vinden: waar liggen jouw talenten en waar ben jij goed in? Heb jij werkervaring opgedaan en kan jij dit aantonen? Super! Ben jij een starter maar wil jij jouzelf verder ontwikkelen? Ook dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden en helpen we jou opstarten als virtual assistent.