Ik ben Pepijn de Vor, een gedreven professional met aanzienlijke ervaring in marketing en social media. Met de ervaring die ik tijdens mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de HvA heb opgedaan, gecombineerd met de nodige werkervaring als relatiemanager en assistent bedrijfsleider bij gerenommeerde ondernemingen, mag ik ondertussen zeggen dat ik weet waar ik het over heb 😇. Momenteel werk ik als freelance Social Media Manager en ben ik onderdeel van VA inhuren!

Leuke weetjes over Pepijn de Vor

  • Ik kom uit een ondernemersfamilie met groenteboeren, garagehouders en machine verkopers dus ondernemen (lees: op mijn eigen(wijze) wijze werken) zit in het bloed.
  • Ik hou van koken op Jamie Oliver niveau; Ottolenghi is niks voor mij 😉
  • Ik ben graag buiten en als terrassen een hobby is, is dat mijn allergrootste passie! “Er is geen feest, als er geen bitterbal langs is geweest!”

Met bewezen resultaten, dankzij mijn onderscheidende stijl en scherp oog voor merkidentiteit, breng ik jouw socials naar een hoger niveau. Altijd authentiek, puur en eerlijk.

Pepijn als social media manager

  • In mijn klantenbestand, zitten bedrijven met wie ik al lange tijd samenwerk. Van een van deze ondernemingen, beheer ik al sinds 2017 de social media. Ik duik dus écht in je merk en zorg voor een consistente identiteit.
  • Samenwerken is key! Zonder jou weet ik niks van jouw onderneming, waar je voor staat en wat je wil uitstralen. Dus door een samenwerking aan te gaan, kunnen we samen zorgen voor jouw unieke, online visitekaartje!
  • Ik ben recht door zee. Dat is soms even schrikken maar door er geen doekjes om te winden, behalen we het beste resultaat. En dat is niet altijd cijfermatig binnen twee maanden de pannen van het dak scoren; we focussen op je ‘branding’ en merkidentiteit en bouwen zo een sterke community op.

Iedereen die jou belooft binnen een x aantal maanden, een y aantal volgers of ‘bereik’ te behalen, maakt je blij met een dode mus. Volgers kun je kopen, likes kun je kopen, maar een waardevolle community die daadwerkelijk van jouw dienst of product gebruik maakt, kun je alleen maar door steen voor steen te bouwen.

Ben jij klaar om samen jouw online visitekaartje te perfectioneren? 😉